Önkénteskedem Blog

Görbe Farm

2018. május 15. 23:21 - Mokrativ

A kezdeti lelkesedés kicsit lendületét vesztette, amikor időpontok egyeztetésére került szó, akadozgatnak a visszajelzések, de nem panaszkodom, mert mind emellett sikerült haladni is. A vízkeresztségen a Görbe Farmon fogok átesni, tapasztalt önkéntes fogadók, a Facebookon angolul is posztolnak, sok külföldi is járt már náluk, szóval alig várom, hogy találkozhassak velük.

gorbefarm_1.jpg

 

Egyelőre annyi kölcsönös puhatolózás történt, hogy ha bírom, lesz disznóvágás is. Miattam ne kelljen elhalasztani, gondoltam, illetve érdekel is az állat szakszerű feldolgozása így szívesen részt veszek benne, ahogy tudok.

A fenti sorokat olvasva, gondolom senkinek sincs kétsége afelöl, hogy életemben pontosan 0 disznóvágáson estem túl, szóval tapasztalat lesz a javából. Ma már a városi életforma, s a nagyipari állattartás kontrasztjában könnyű hirtelen érzelmektől és indulatoktól vezérelve gyilkolást, s kegyetlenséget kiáltani... de ezeket a malacokat látva, szerintem nagyszerű életük van, s szeretettel, gondoskodással hálálják meg még az állat életében, azt amit halálával nyújt gazdáinak. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onkenteskedem.blog.hu/api/trackback/id/tr4713954438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása